X

Back home

Na een lang weekend in Dalfsen werd het weer tijd om naar huis te gaan. Het was erg gezellig met de schoonvader en ook bijzonder prettig dat alles zo’n beetje voor ons geregeld werd. Daarnaast was er de ruimte om een beetje te wandelen in de omgeving en had de groepvierdochter een veel beter spelletjesmaatje aan de schoonvader dan aan mij. In Dalfsen was het ook een paar graden koeler en dat is gezien de huidige temperatuur en de gipsarm mooi meegenomen.

Wat ook erg leuk was, was het gezamenlijk naar alle olympische sport kijken. Zo tijdens het fietsen had ik er weinig van meegekregen maar in onthande toestand was het toch wel erg tof om naar te kijken. De schoonvader deelt mijn enthousiasme, dus dat leverde prima avonden op.

Waar we vrijdag nog per auto reisden, vond ik dat we nu de trein wel konden nemen. Qua pijn gedraagt mijn arm zich gelukkig aanzienlijk beter en omdat het vakantie is, was er weinig treindrukte te verwachten.

Zo gezegd, zo gedaan. Aan het eind van de ochtend begon de reis en in de loop van de middag arriveerden we, zij het in wat verhitte toestand, in Eindhoven. Missie geslaagd.

Intussen in Denemarken hebben de man en kids een plekje in het lokale suffertje krantje veroverd. Dat is toch weer fantastisch!

Bianca: