Geheel volgens plan en na ruim 850 kilometer fietsen bereikten de man, de bijnapuberzoon en de groepzevendochter op maandag dan Legoland. Wat een prestatie en wat ben ik apetrots op ze. En ook een beetje jaloers, maar dat lijkt me wel duidelijk.

Ze zullen de komende week op de camping naast Legoland doorbrengen en daar de tijd hebben om te genieten van de avonturen die daar beleefd kunnen worden. Welverdiend dacht ik zo.

Wellicht dat ze dan ook iets meer ruimte krijgen om net als de schoonvader en ik naar de olympische spelen te kijken. Want daar hebben we ons hier in Dalfsen wel mee vermaakt de afgelopen dagen.

Het was leuk om mee te leven met alle atletieknummers en we hebben hard gejuicht bij de 4×400 zaterdag, het polstokhoogspringen op maandag en eigenlijk bij alle loopnummers. Dat ik de schoonvader nog eens de regels van basketbal uit zou gaan leggen had ik bepaald niet zien komen.

Op dinsdag treinen de groepvierdochter en ik weer richting Eindhoven. Daar hebben we dan nog een paar dagen tot de hele handel weer thuiskomt. Ik kijk er naar uit.