X

Donderdag…

We hebben het ergens best goed voor elkaar, de groepvierdochter en ik. Op donderdag sliepen we eerst gezellig samen uit. Na het Eftelingavontuur van woensdag werd ze pas om kwart over acht wakker, en ik maakte ook mijn eerste goede nacht sinds een week.

In de ochtend kwam een lieve collega verse soep en lasagne brengen, zo lekker! En ze was nog geen half uur weg toen mijn carpoolbuddy/klasgenootje op de stoep stond met aardbeien en zonnebloemen. Zo kwamen we de ochtend wel door en ik vond dat erg gezellig.

‘s Middags deden we rustig aan, er werd zelfs gelezen, en tegen het eind van de middag gingen we op pad. Naar de kapper. Dat moest toch nog gebeuren en zo kon er meteen haar worden gewassen. Prima scenario.

Bij de kapper hebben we nog hartelijk gelachen om een wat oudere dame tegenover ons. Ze deed na haar knipbeurt de hoorapparaten in en de bril op, daarbij merkte ze droog op dat ze blij was haar gebit niet uit te hoeven doen. Heerlijk, die zelfspot! Daar kan ik nog wel iets van leren.

Intussen wist de man contact te zoeken met KLM om de vluchten van mij en de groepvierdochter te annuleren. Uit coulance hebben ze dat kosteloos gedaan en dat vind ik bepaald een shout-out waard. Hopelijk lukt dat ook met de tickets van de diverse LEGO activiteiten.

De plaatjes bij dit stukje komen uit Duitsland, die zijn namelijk beduidend interessanter dan de afbeeldingen van blauwe polsen die ik maakte. Ik heb groot respect voor de man en de oudste twee guppen, die er met zijn drietjes tóch iets van weten te maken. Maar we missen ze wel!

Bijna tienjarige met pizza 💕
Bianca: